Ομαδική Ασφάλιση στην δευτεροβάθμια περίθαλψη (Νοσηλεία)


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο Συνεταιρισμός μας παρουσίασε πρόσφατα το Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης ΣΥΝΕΤ ΥΠ.ΠΟ-ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ, το οποίο μάλιστα βρήκε μεγάλη απήχηση στα μέλη του. Οι εγγραφές σε αυτό το πρόγραμμα συνεχίζονται καθημερινά και ήδη πολλοί Συνάδελφοι έχουν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες Υγείας που προσφέρονται.

Ταυτόχρονα με την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη ο Συνεταιρισμός εισέρχεται με Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης και στην Δευτεροβάθμια Περίθαλψη (Νοσηλεία)

Το τελευταίο διάστημα και μετά από πολλές επαφές και συζητήσεις καταλήξαμε σε συμφωνία με άλλους Συνεταιρισμούς ώστε τα μέλη μας που επιθυμούν να ενταχθούν σε Ασφαλιστήριο να αποκτήσουν πρόσβαση που δεν είχαν μέχρι σήμερα.

Έτσι αξιοποιούμε τη δύναμη των πολλών που είναι ήδη ασφαλισμένοι (άνω των 4.000 ατόμων) τόσο ως προς τις παροχές όσο και ως προς το κόστος. «Η Ισχύς εν τη ενώσει» και εμείς το υποστηρίζουμε ως αρχή συνεργασίας με ακόμη 3 Συνεταιρισμούς με χιλιάδες μέλη. Τον Συνεταιρισμό Υπαλλήλων και Συνταξιούχων της ALPHA BANK, τον Συνεταιρισμό Εργαζομένων στον ΕΦΚΑ και τον Συνεταιρισμό πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ.

Για το θέμα της συνεργασίας των 4 συνεταιρισμών (και αργότερα περισσοτέρων) θα επανέλθουμε.

Σχετικά με την Ομαδική Ασφάλιση σας επισυνάπτουμε τις παροχές, τις καλύψεις, το κόστος και διάφορες πληροφορίες.

Επίσης έχει συμφωνηθεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη θα βρίσκεται στα Γραφεία του Συνεταιρισμού Υπάλληλος της Ασφαλιστικής Εταιρίας που θα απαντάει στις ερωτήσεις σας και θα μπορείτε να τον επισκέπτεστε, όταν ο Συνεταιρισμός επανέλθει σε κανονική λειτουργία.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο Συνεταιρισμός επέλεξε να δραστηριοποιηθεί στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις ανάγκες που συχνά δημιουργούνται τόσο στην καθημερινότητά μας από μια απλή εξέταση σε Γιατρό όσο και πιο σύνθετες καταστάσεις όπως η νοσηλεία μας για θεραπεία, το χειρουργείο, ο καταρράκτης και άλλες παθήσεις.

Η συνεργασία μας με Νοσοκομεία όπως η Ευρωκλινική, η Βιοκλινική, το Ωνάσειο, το Ιατρικό Κέντρο, η Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, η Ευρωκλινική Παίδων και όλες οι Κλινικές στην Επαρχία είναι εχέγγυα μιας άρτιας και ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης και κάλυψης.

Δείτε παρακάτω τις καλύψεις και τους όρους και μιλήστε μαζί μας.

Εμείς θα προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και σ΄ αυτό σας θέλουμε όλους κοντά μας, δίπλα μας.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος  Χατζηχρήστος

Πρόεδρος Δ.Σ.

Καλύψεις και όροι Ομαδικής Ασφάλισης


Δήλωση ενδιαφέροντος:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *