“ΜΑΖΙ”


Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνεται ότι οι Συνεταιρισμοί Υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού, των Εργαζομένων στον ΕΦΚΑ και της ALPHA BANK προχώρησαν σε συνάντηση Στελεχών τους, τον Φεβρουάριο του 2020, με θέματα την κοινή τους πορεία, τη συνένωση δυνάμεων και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που τους δίνουν τα χιλιάδες μέλη τους προς όφελος τους.

Οι 3 συνεταιρισμοί αριθμούν 30.000 μέλη περίπου και έτσι η διαπραγματευτική τους δύναμη αυξάνεται ώστε να επιτυγχάνουν καλύτερους και συμφερότερους όρους στις διαπραγματεύσεις τους με διάφορους φορείς και οργανισμούς.

Μία από τις πρώτες αποφάσεις τους είναι η συμμετοχή όλων όσοι επιθυμούν, στο υπάρχον Ομαδικό Ασφαλιστήριο του Συνεταιρισμού της ALPHA BANK με ειδικούς προνομιακούς όρους για συμμετέχοντες.

Τέλος οι Συμμετέχοντες δήλωσαν την πίστη και τον ενθουσιασμό τους για τη λειτουργία αυτής της Ενοποιημένης Ομάδας υπό τον τίτλο «ΜΑΖΙ» αλλά και την επιδίωξή τους να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες όλων ώστε αυτοί οι Συνεταιρισμοί να μετασχηματισθούν σε ανεξάρτητες οικονομικές μονάδες προς όφελος των μελών τους.

Οι συναντήσεις της ομάδας «ΜΑΖΙ» θα γίνονται κάθε μήνα και θα επιδιωχθεί η συμμετοχή και άλλων συναφών Συνεταιρισμών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *